fredag 18. juni 2010

Og vinneren av årets Fredagsquiz er…

Vinneren av årets fredagsquiz,Eirik Vågeskar …Eirik Vågeskar! Gratulerer Eirik! Endelig! Unge Vågeskar har deltatt jevnt og trutt i ett og et halvt år, men inntil i dag har han bare vært ukesvinner. Den siste dagen på Sandvika videregående skole var han så heldig å vinne et bokgavekort på kr. 500,-. I følge ham selv vil premien bli brukt på Knausgårds Min Kamp.

På grunn av innleveringen av lærebøker ble det ikke holdt noen offisiell trekning, men Caroline Skuland trakk vinneren blant de 10 elevene som var kvalifiserte i konkurransen. Fredagsquizen sier dermed takk for seg her på Leselyst! Takk til alle som har deltatt og som entusiastisk har svart på oppgavene, som et ukentlig avbrekk i skolehverdagen. Takk til Lektor Nordskog, Lektor Hagemann og Litteraturviter Langslet som har hjulpet meg med å lage spørsmål! Til høsten vil det bli andre føljetonger her på bloggen. God sommer til dere alle sammen!

Foto: Metaingrid. Bildet ble tatt på premieutdelingen til Fredagsquizen i fjor.

2 kommentarer:

LK sa...

Gratulerer til Eirik, og tusen takk for litterært krydder i hverdagen til dere som har laget quizzzzzzzzzzzzzen! God sommer til alle!

Eirik sa...

Ahh... moro å se bilder fra gamle dager med høyere aknenivå :P