fredag 12. juni 2009

Fredagsquiz

I dag er Metaingrid på ekskursjon til "bartebyen", derfor glemte jeg i farten å legge ut et nytt spørsmål her på bloggen. Men, nå er jeg på nett og klar med en ny quiz. Svaret på forrige ukes spørsmål var Aleksandr Pusjkin, og det visste Magnus Hustveit. Hurra Magnus! Endelig var det din tur. (Magnus har nemlig vært ivrig til å svare på spørsmålene, og han svarer alltid riktig, men han har aldri blitt trukket ut som ukesvinner!)

Her kommer dagens spørsmål: En kjent forfatter fra den byen jeg nå befinner meg i, har skrevet en roman hvis tittel er navnet på et instrument som jordmødre bruker for å lytte til fosteret i magen til gravide kvinner. Hva heter romanen? Og hva heter forfatteren?

Riktig svar sendes til ingrid.hagen@sandvika.vgs.no innen neste torsdag.


Neste fredag blir det premieutdeling i biblioteket kl 08.30. Alle ukesvinnerene oppfordres herved til å møte opp til spennende trekning av et gavekort fra Norli på 500,- .

2 kommentarer:

Ingvild sa...

Oi. Tiden går jammen meg fort, og jeg som hadde tenkt og svare riktig og bli med i trekningen.. Jaja, for satse alt på siste spørsmål da =P

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Du skal se du vinner da! Kom innom på fredag kl 08.30, da blir det Fredagsquizavslutning med pomp og prakt.