fredag 30. september 2011

#bokfredag, eller Hva leser du nå?

Hva leser du nå?
twitter kan man hver uke finne boktips med hashtagen #bokfredag, hvor lesere kommer med anbefalinger, eller forteller hva de leser akkurat den dagen. Jeg leser Charles Bukowskis roman Ham on Rye, fordi det er månedens bok i lesesirkelen jeg er med i. Spørsmålet går herved ut til dere alle: Hva leser du nå?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg holder på med flere bøker, blant annet "Ham on Rye" av Bukowski. Det er kanskje ikke noen overaskelse siden vi er i samme lesesirkel. Ved siden av Bukowski leser jeg på toget "In the Balance" ,av Harry Turtledove,som tar for seg et alternativ hisotrieløp fra 1941 til idag. I tillegg leser jeg "The Yiddish Policemen's Union", av Michael Chabon, som er en historie om hvordan det kunne ha viss Israel kolapser i 1948 og USA oppretter en "safe haven" i Alaska.

Anonym sa...

Ingenting, dessverre!

Jeg klarte å glemme igjen Døde, hvite menn i Trondheim. Margaret Atwoods fantastiske Year of the flood er jeg ferdig med, og jeg har ikke funnet noen e-bokhandel som vil selge meg verken den eller William Gibsons Zero History.

I mangel på noe annet har jeg akkurat lest Neil Gaimans American Gods om igjen. Det tåler den godt! Nå lurer jeg på om jeg skal lese ei helt annen bok om igjen, nemlig Mykles Rubicon. Mest fordi den står i hylla, men også fordi jeg synes å huske at det er ei riktig underholdende bok.

Anonym sa...

...jeg har ikke funnet noen e-bokhandel som vil selge meg verken The handmaid's tale eller William Gisons Zero History, skulle det være

Kristian Kaupang sa...

Jeg leser. Og ler. "Folkelesnad" av Agnes Ravatn. Anbefales!

Mari Hopland sa...

Jeg leser Kongens Hjerte av Gaute Heivoll (litt stillestående, men litt fin og..) og den fjerde Game of thrones-boka (ikke stillestående, men veldig fin!).

Metaforloveden sa...

1Q84!

Line sa...

Jeg leser "Når ein først skal skyte nokon" av Arnfinn Kolerud. ;)

Unknown sa...

Jeg holder på med flere bøker jeg også, blant annet "Paradis" av en (for meg ukjent) sør-amerikansk forfatter som heter Cortazár - den virker veldig spennende. Man kan lese den kronologisk, kapittel 1, 2, 3 osv, eller man kan følge forfatterens anbefaling og begynne med kapittel 73, deretter 3 osv. Innmari kult! Ellers leser jeg en bok om Amalie Skram, som jeg har tenkt klassen skal få jobbe med (forfatteren, altså, ikke boka ;) ). Den heter "Sammenbrudd og gjennombrudd" og er skrevet av Irene Engelstad. Opprinnelig er den en doktorgradsoppgave, tror jeg. Ellers underholder jeg med med Runner's World sin "Running for women" og "White Noise" av DondeLillo. Mye forskjellig, med andre ord. Digg med ferie :)

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Så mye bra! Takk for alle innspill!