tirsdag 9. mars 2010

BRÅK I BIBLIOTEKET – Finnes Gud?

Finnes Gud Siden den første runden i debattserien BRÅK I BIBLIOTEKET har jeg tenkt mye på at vi klarte å samle rundt 80 ungdommer i skolebiblioteket i midttimen for å høre på to lærere diskutere et interessant samfunnsspørsmål, istedenfor for eksempel å gå på storsenteret. I forkant av debatten var Lektor Nordskog, Lektor Thorsen og jeg enige om at hvis det kommer 10 stykker for å høre på, så kunne vi arrangere det igjen. Vi hadde nok undervurdert ungdommene! Det er med stor glede jeg resigtrerer at det nå er 71 elever som har bekreftet på bibliotekets facebookside at de kommer på torsdagens debatt. Det er dessuten hyggelig at elevrådet ønsker at vi bytter uker for de neste debattene så det ikke kolliderer med møtevirksomheten deres. Det skal vi sørge for til neste gang! Jeg er også svært glad for at det er flere lærere som vil stille opp og diskutere emner som de interesserer seg for. Denne gangen er det Simon Oldaker som skal diskutere Guds eksistens med Ketil Dokset. Olav Lie er ordstyrer. I forbindelse med debatten har jeg laget en utsilling på skranken, med bøker innenfor religion og filosofi. Velkommen!

Foto: Metaingrid

5 kommentarer:

Anonym sa...

Glimrende tiltak! Et eksempel til etterfølgelse for både skole- og folkebibliotek over det ganske land!

Med et tema som dette, kan jeg ikke skjønne annet enn at det blir bra med bråk også denne gangen;)

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Takk! Jeg er veldig begeistret for at vi klarer å dra i gang mer aktivitet i biblioteket. Her blir det nok bråk flere ganger!

Anonym sa...

Dette synes jeg høres ut som et skikkelig bra tiltak! Noe sånt så jeg aldri noe til da jeg gikk på skolen... Bra!

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Takk! Nå er jeg spent på hvordan det vil gå i dag. Det er veldig gøy å skape liv i skolebiblioteket og se at elevene stiller opp!

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.