torsdag 23. april 2009

Verdens bokdag - bibliotekaren utforderer dere

I dag er det markering av verdens bokdag. Hvert år blir denne dagen markert i bokhandler, bibliotek og på skoler verden over. Men da jeg var inne på hjemmesiden til Verdens Bokdag og så på tipsene til aktiviteter, tenkte jeg at dette driver jeg med hele tiden (litteraturquiz, bokpresentasjoner, utstillinger mm.). Derfor vil jeg gi dere en enkel utfordring: Lån en bok i skolebiblioteket i dag! Ta med dere elevkortet og alle vennene deres, og jeg lover dere at vi skal finne noe som passer for alle. Her kan dere se oversikten over nyheter i biblioteket.

2 kommentarer:

Mammadamen sa...

Flott utfordring til unge. Jeg skal på lokalbiblioteket med sønnen min i dag. Han er bare åtte måneder, men glad i bøker allerede:-) Og liker seg godt på biblioteket, som har gitt fine stunder i permisjonstiden min! Besøk gjerne bloggen min http://mammadamen.blogspot.com, der foreslår jeg hvordan feire dagen.

Ønsker deg en fin bokdag!

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Takk skal du ha! Bokdagen forløper rolig, jeg tror det er noen store prøver på gang her i dag. Foreløpig har ikke elevene strømmet på, men det var noen hyggelige gutter innom som lånte Pondus! Kom igjen folkens, det er fritt frem!