tirsdag 15. mai 2012

Leselyst

Nytt hjem
I helgen har jeg flyttet sammen med Metaforloveden og vi er i ferd med å flette sammen boksamlingene våre! Min samling er alfabetisert fra før av (ekte bibliotekarnerding) og det var enkelt og greit å pakke bøkene ut, siden kassene var merket A-B, C-E osv. I dag kommer bøkene hans, og det blir spennende å se om vi får nok hylleplass!
Det er mye som skal på plass når man flytter og det blir nok en stund til jeg får tid til å sette meg ned å lese i noen av disse bøkene. Derfor lurer jeg på hva jeg tenkte da jeg tok med meg to nye bøker hjem fra biblioteket på fredag! Det må kalles leselyst.

Foto: Metaingrid

6 kommentarer:

Eva @Utsikt frå Lia sa...

Håpar du og Metaforloveden har litt meir lik litteratursmak enn vi har i vår heim. Våre antal hyllemeter blei omtrent fordobla ved samflyttinga, og mange meter kunne vore smakt dersom vi kunne ha overlatt nokre dublettar til andre heimar :-)

Lykke til med resten av oppakkinga.

Eva @Utsikt frå Lia sa...

Spart...ikkje smakt. Sukk, trykkleifen slo til igjen.

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Takk! Vi har studert samme fag så det blir en del dubletter, men de gis bort eller settes på hytta. Jeg gleder meg til å få stor boksamling!

Mettek sa...

Tenk å få samboer og (mange) nye bøker på en gang. Du er heldig du, Ingrid!

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Ja, jeg er veldig heldig Mette! Det er fantastisk, rett og slett!

_Kine sa...

Jeg er en sånn nerd som myser på bilder for å se hva folk har i hyllene sine. Jeg ser du har to av mine favoritter, Murakami og Harry Potter, hurra! Tipper det er masse annet bra der også :)