fredag 24. desember 2010

Vinnerne av Leselysts adventskalender 2010!

Gårsdagens vinner var Yvonne Murray og jammen stakk hun av med hovedpremien også!
Gratulerer! Takk for at du har deltatt nesten hver dag i desember! Premien får du i biblioteket første skoledag.
Takk til alle dere andre som har deltatt også! Jeg har plukket ut 4 bøker til Yvonne: Gaute Heivolls prisbelønte bok Før jeg brenner ned, Cormac McCarthys The Road, Terje Thorsens Samtaler med en sauebonde og Hannah Helseths Generasjon sex.


Vinneren i kategorien "alle andre" ble Eva Murray! Hvis jeg har forstått slektsleddene riktig er det moren til Yvonne, så da regner jeg med at du får din premie gjennom henne. Gratulerer! Du får Tone Huuses Tøyengata - et nyrikt stykke Norge, Anne Gjeitangers Komposisjon i hvitt og grønt og Nils-Øivind Haagensens Haruki og jeg etter nyttår!
God jul, kjære lesere!

2 kommentarer:

Fam. Murray sa...

Kjære MetaIngrid,

Tusen takk for oppgavene du og dine Sandvika-kollegaer har laget. Vi har kost oss med å løse dem. Noen svar har vi visst, mens noen svar har vi måttet søke oss frem til. Oppgavene har bidratt til å sette litteratur som tema på våre middagsdiskusjoner, og vi gleder oss til å lese bøkene du har plukket ut!

God jul!

Hilsen Yvonne, Robin og Eva

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Gledelig jul til dere også! Takk igjen for ivrig deltakelse! Det er hyggelig å vite at litteraturquizen har skapt diskusjoner rundt middagsbordet. Beste julehilsen fra Metaingrid