torsdag 4. september 2008

Humor før helga!

De siste par åra har jeg ikke gått like mye på kino som tidligere, så det tar litt lenger tid før jeg får sett alle de nyeste filmene som kommer ut. Men når de endelig kommer på DVD prøver jeg å få sett det jeg vil. Og ved et lykketreff jobber jeg i et skolebibliotek med mange filminteresserte elever, som krever at jeg sørger for stadig tilvekst i DVD-samlingen. I dag kom én hyllemeter med filmgodbiter i posthylla mi og jeg tok Juno med meg hjem. Det er lenge siden jeg har ledd så godt, og blitt litt rørt på samme tid. Juno er 16 år og blir gravid med bestekompisen sin. Vi følger henne gjennom vanskelige valg, skal hun beholde barnet eller adoptere det bort? Men istedenfor å moralisere eller bli trist og problematisk, ler vi med Juno og familien hennes og gleder oss over de vittige bemerkningene deres . Dette er definitivt en film jeg kommer til å anbefale alle å se. Jeg setter den på hylla i morgen - first thing.

4 kommentarer:

Kelsey sa...

This made my day!
Dette er virkelig en fantastisk blogg! Det er så ofte jeg skulle ønske noe kunne si til meg "Kelsey, dette er en virkeilg god bok, denne burde du lese." Det skjer dessverre kun en veldig sjelden gang i blant. Jeg er virkelig veldig glad for at du har opprettet denne bloggen, Ingrid. Jeg har allerede abbonert på den, og kommer til å lese flittig hvert eneste innlegg! Jeg er forresten også veldig glad i Juno, og vil også anbefale den på det sterkeste. Rørende, men likevel stapp full av hysteriske kommentarer.

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Hurra! Det er hyggelig at elevene begynner å lese bloggen min. Nå ble jeg glad! Takk skal du ha Kelsey.

Anonym sa...

Sånne blogger som dette burde alle videregående skoler ha! Way to go!

Selv om jeg ikke er elev hos dere, så skal jeg fortsette å lese her. Så det så. ;-)

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Hei leselama!
Takk for hyggelig melding. Dette er min debut som blogger, men jeg er allerrede bitt av basillen og har vært innom bloggen din også.