fredag 12. februar 2010

Braksuksess med BRÅK I BIBLIOTEKET!

Takk til alle som møtte opp til arrangementet BRÅK I BIBLIOTEKET i går og hørte på debatten “Just war? – Finnes det rettferdig krig”. Det må ha vært minst 80 elever tilstede og det synes jeg er imponerende med tanke på at det hele fant sted i midttimen. Lektor Nordskog, Lektor Thorsen og jeg er svært fornøyde og vi har utfordret andre lærere i kollegiet til å stille til ny debatt om en måned. Mer informasjon om dette kommer senere. I mellomtiden kan dere bli fan av, og følge med på bibliotekets splitter nye Facebookside.

Her er noen bilder fra gårsdagens arrangement:

Tusen takk til vaktmestrene Svein og Dagfinn som bygget scenen. Takk også til Rishab som gjorde en formidabel innsats som ordstyrer. Og takk til lektorene i panelet som umiddelbart var positive til ideen min, og som stilte godt forberedt til debatt!

7 kommentarer:

Stian Nordskog sa...

Hehe, jeg må gjøre noe med det skjegget. Bjarne ser som alltid flott ut; som en leiemorder i en film av Tarantino.

Lille søster sa...

Så bra at det møtte opp så mange!

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Lektor Nordskog: Jeg visste ikke at du var så forfengelig. Men jeg er tilbøyelig til å se at Bjarne kunne passet inn i stallen til Tarantino!

Lille søster: Ja, det var overveldende og svært positivt at det kom så mange.

Stian Nordskog sa...

Jeg forfengelig ja? Kan jeg låne litt mascara?

Lotte på Rælingen sa...

For en bra idé! Og så morsomt at det ble suksess! Gratulerer!

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Hei Lotte! Det var veldig gøy, og nå blir det en månedlig debatt fram til sommeren! Mange lærere har meldt sin interesse til å delta. Bare bruk ideen og gjør det samme hos dere. Hilsen Ingrid

Mari Hopland sa...

Så bra! Super idé :) Spørs om vi ikke må teste noe lignende på Drammen vgs etterhvert også!