fredag 19. juni 2009

Og vinneren er…..

Gløer Olav Langslet! Vi gratulerer og noterer oss at lærere har flaks! Det var like mange lærere som elever med i trekningen. Gløer ble den heldige vinner av et gavekort på kr 500,- som han kan kjøpe årets sommerlektyre for. Her er noen bilder fra premieutdelingen. Takk til Eirik som trakk den heldige vinneren!

God sommer, alle sammen!

17 kommentarer:

Eirik sa...

Veldig god jobb med ikke å være fotogen fra min side. Jeg lagde også noen veldig flotte bokstavkjeksord - de regner jeg med at kommer på Flickr-en din rimelig snart. Og jeg var med på nærmest alle bildene.

Anonym sa...

God sommer! =)

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Eirik, jeg kan godt sende bildet til deg, men jeg legger det ikke ut på Flicker. God sommer til dere begge!

Eirik sa...

Neida, det var ikke så viktig. Dessuten var det var lektor Nordskog som fikk meg til å gjøre det.

Ingunn sa...

Kult! Veldig fine bilder med ganske fotogene personer på, synes nå jeg :) God sommer!

Stian Nordskog sa...

Du Eirik Vågeskar: Jeg regner med at du husker at jeg er mye sterkere enn deg og hvis du sprer løgner om meg så kan det hende at jeg må demonstrere denne styrken ved å tvinge deg til å spise en del pakker bokstavkjeks. Disse bokstavkjeksene vil danne ordene "Jeg skal aldri mer spre løgner om Lektor Nordskog", gjentatt en tre-fire tusen ganger.
God sommer Eirik!

Eirik sa...

@Lektor Nordskog: Jeg tør å minne deg på at jeg har litt større datakunnskaper enn deg, og dersom du våger å komme med en lignende trussel igjen, skal jeg personlig gjøre livet ditt til et levende helvete ikke en gang Gløer kan redde deg fra. Hvis du har sett Die Hard 4.0, er det omtrent det samme som kommer til å skje deg - bortsett fra at PC-ene sprenger.

Du blir nødt til å bruke skrivemaskin og spise Bjørns havregryn resten av livet. Jeg har deg i min hule hånd.

God sommer... Nordskog.

Stian Nordskog sa...

@Eirik: Du lillegutt, det er bare på film at nerdene vinner. I virkeligheten er det som det alltid har vært; testosteron overvinner kultur. Hvis du ikke passer deg så må du spise andre ting enn bokstavkjeks; rester av knust tastatur feks...
JEG VET HVOR DU BOR!
God sommer til deg og, nerd 2.0.1

Eirik sa...

@Lektor Nordskog: Jeg sier bare Manhattan-prosjektet.

Stian Nordskog sa...

Hahahaha. Jeg velger å tolke dette som en allusjon til det som det IKKE er ment til; nemlig Watchmen. Kanskje du skal prøve å fjerne ditt indre felt?

Eirik sa...

Takk for at du minte meg på et veldig godt poeng; (dersom du ikke har lest/sett Watchmen må du stoppe nå) Ozymandias kan sies å være den som står igjen som en vinner - for å nå denne posisjonen var han dog nødt til lyve. Og han er visstnok den smarteste på jorda, og (i filmen) litt spinkel.

Jeg velger å trekke dette inn i vår verden, og sier at min løgn var et kompromiss for å holde oss unna religionskrig ved å rette alle parter mot en felles fiende - og jeg valgte en med nok kapasitet for abstrakt tanke til å forstå det, akkurat som med Dr. Manhattan; ta det som et kompliment, og var det ikke du som ville leve evig? Nå gjenstår kun delen der du migrerer til det ytre rom.

Stian Nordskog sa...

@eirik:
1. Ozymandias er et psykisk og FYSISK overmenneske. Nei, han er ikke vinneren, noe av poenget i tegneserien er at ingen stormannsgale frelsere kan lykkes i å skape utopia gjennom enorme ofre.
2. Den faren for religionskrig tror jeg bare finnes i ditt hode, he he.
3. Jeg sier som dr. manhatten: verdens smarteste mann betyr ikke mer for meg enn denne verdenens smarteste maur.
4. Jeg tror at det blir utrolig artig å bruke watchmen til neste år i histfil. Interessant hvordan serien beskriver et fullstendig gudløst univers og hvordan den dekonstruerer mennesker som helt tydelig ønsker å være guder.
5. Hvordan skulle det gå med deg og de andre elevene hvis jeg emigrerte til det ytre rom, eirik?

Eirik sa...

... vi hadde i alle fall ikke ventet i mer enn 2000 år på vår lærers tilbakekomst.

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Si meg, har ikke dere egne blogger hvor dere kan føre ordkrigen videre? Jeg tror sommervarmen har fått testosteronet til å boble. Husk at dere har ferie, det har ikke jeg. Kom dere ut gutter!
Beste hilsen Ingrid, som må innrømme at jeg ler godt av kommentarene deres

Stian Nordskog sa...

He he, blir siste kommentar fra meg for en stund, har du ikke lagt merke til at jeg aldri kommer for sent til timene? blir dårlige frelsere av sånt...Du hadde sikkert blitt en dårlig simon peter, eirik. Hadde ikke ventet til hanen gol, du...

Eirik sa...

Simon Peters forræderi er kanskje historiens minst skadevoldende - den eneste som tar seg nær av at folk fornekter at de kjenner en, er den samme som tar seg nær av at man jobber når han selv har lyst til å hvile.

Stian Nordskog sa...

@"Eirik" Hvem var du igjen?