mandag 21. desember 2009

Lektor Hagemann, Lektor Nordskog og Metaingrid inviterer til premieutdeling i biblioteket

Tirsdag 22.desember inviterer vi til premieutdeling i høstens Frdagsquiz! Vi trekker en heldig vinner blant de ti som har vunnet én eller flere ganger i løpet av høsten. Her er lista over de som er med i trekningen:
Eirik Vågeskar (Har stukket av med ukesseieren 6 ganger i høst, etter å ha deltatt nesten hver gang uten å vinne i begynnelsen av semesteret. Gode sjanser for å stikke av med premien, men man vet jo aldri!)
Mette Kjeldsberg
Cathrine Thorvaldsen
Jørgen Lund
Cecilie Mohr
Monica Darvik
Gløer Olav Langslet
Olve Hagen Wold
Kelsey Thisthammer
Liv Kristin Høgvold

Velkommen til dere, og til alle andre elever og ansatte som måtte ha lyst til å være med på premieutdelingen! Det blir servert pepperkaker og godis! Dessuten er det på tide at dere låner julelektyren, eller kanskje en film eller to?!

Og vinneren ble Gløer Olav Langslet, for andre gang på rad! Vel, nå innlemmes han i quizmasterkomitteen slik at andre deltakere kan ha en mulighet til å vinne hovedpremien. Dessuten har Gløer fortalt meg at han har en hemmelig plan med premien sin. Fortsettelse følger på nyåret!

1 kommentar:

Eirik sa...

Større sjanse, ja. Allikevel er sannsynligheten kun 6/15 for at jeg skal vinne (om jeg er den eneste som har flere ukesseire), eller 40%. Ikke godt nok...