mandag 3. august 2009

Ny kopp, nye muligheter!

Metaingrid er tilbake på kontoret og klar til skolestart. Jeg stiller i høst med en ny kopp i ekte metaingrid-stil. I sommer har jeg nemlig utvidet repertoaret innen bok-kaffekopper. I hele fjor drakk jeg mine daglige doser koffein av koppen med tittelen til Virginia Woolfs essay A room of one's own. I år trekker jeg metaperspektivet enda lengre og stiller med en Agatha Christie-krim: The Body in the Library. Og der var høsten i gang!

7 kommentarer:

Lille søster sa...

Flott kopp!!

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Jeg er strålende fornøyd!

Ann S. Michaelsen sa...

Bare du ikke vel en fryktelig feil ender opp med arsenikk i denne koppen! Da må vi vel tilkalle Poirot eller miss Marpel. Vet ikke hvem du foretrekker?

Ingrid Svennevig Hagen sa...

He, he! Nå må du ikke sette griller i hodet på elever eller kollegaer. Men, hvis jeg må velge tror jeg det blir Poirot,han er så jålete og herlig. Selvom jeg forsåvidt liker Miss Marple. Jeg måtte jo lese "The Body in the Library" i sommer. Og jeg vet hvem som er morderen...

Anonym sa...

Velkommen tilbake og skål!

Stian Nordskog sa...

Hei du; her er en kopp for oss som elsker litteratur:
http://www.zazzle.com/ingsoc_logo_orwell_1984_mug-168901692504891434

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Hei Nordskog! Få deg en sånn, så kan vi fortsette å drikke morgenkaffe sammen. På tide at du får en egen kopp, vet du! (Ikke at vi har delt min kopp altså. Nordskog pleier å bruke en av de kjedelige hvite som skolen eier...)