mandag 6. april 2009

Hva leser du nå?

Siden det er helt stille her på skolen i dag, jobber Zoran og jeg svært effektivt på kontoret. Men mangelen på kontakt med omverdenen gjør jo at vi lurer på om det er noen der ute?! Hallo! Er du der? Hva leser du nå?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Ingrid! Jeg leser fortsatt Kiffe Kiffe Imorgen. Men egentlig må jeg lese politikk & menneskerettigheter og Historie & filosofi siden jeg har prøve snart.

Det kan hende jeg stikker innom skolen tirsdag eller onsdag siden jeg må reinstallere pc'n min, så vi snakkes kanskje. Er du på skolen hele ferien?

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Hei Aisha!
Skolen er dessverre stengt for elever hele ferien, så vi får snakkes etter påske. Jeg skal bare jobbe i dag, så skal jeg lese og spise påskegodteri som dere andre.
Beste hilsen Ingrid

Marito el Finco sa...

Hei Ingrid,

I påsken leser jeg Charlotte Isabel Hansen. Den liker jeg godt! Jeg blir ikke lei av verken Tore Renberg eller Jarle Klepp, jeg.

Fortsatt god påske!

Lille søster sa...

Nå leser jeg Familiebilder av Sue Miller. Sterk familieroman.
Så fint at du kommenterte i bloggen min, slik at jeg oppdaget din!

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Marito el Finco, jeg er enig i at Charlotte Isabel Hansen er en morsom bok, selvom det er noen episoder som det er litt vanskelig å tro på.

Lille Søster, så fint at du legger inn mange kommentarer. Jeg liker bloggen din også! (Forresten er Marito el Finco min ordentlige lillesøster.)

Eirik sa...

Har startet på "Koder" av Simon Singh igjen. En svært velskrevet bok om hvordan kryptering har påvirket verdenshistorien, hvordan den virker og hvordan man kan knekke den. Like velskrevet som en god detektivroman, bare på or'ntlig.

Stian Nordskog sa...

Jeg har lest om Prøyssen og har dessuten hørt mye rare radioteatere og gamle podcaster. Har skrevet et lite innlegg på min blogg om det sistnevnte.

Eirik sa...

Har også hørt en del gamle podcaster.

Himmelblå-Roy, himmelblå-Roy, himmelblå-Roy, Roy, Roy!

Stian Nordskog sa...

Hehe, det tviler jeg ikke på, Eirik. Men hvorfor kommer man ikke inn på bloggen din? Er den full av fryktelige ting?

Eirik sa...

Jeg hadde visst aldri aktivert den profilen, men nå skal det være mulig å bruke den.

Hadde jeg vært litt smartere hadde jeg sperret ute DEG, men nå får jeg være etter snar...

Olve Hagen Wold sa...

Leser for øyeblikket "Atlas Shrugged", Ayn Rands 1100 sider lange magnum opus.

Maagnus sa...

Hei Ingrid!
Gratulerer med dagen! Håper den er og var fin;)

For tiden leser jeg Simon Singh's "The Code Book - the secret history of codes and codebreaking". Litt spesiell bok for spesielt interessert!

Kos deg ut dagen!=)